JSS Software:Diecast Forum
 

 “A friend is one that knows you as you are, understands where you have been, accepts what you have become, and still, gently allows you to grow.”

-William Shakespeare

 
Visit Automodello.
 
The PhillyMint
 
Diecasm
 
 

Legal Disclaimer:

You must be 18 years old to post on our boards as per our registration requirement. All data posted on this site must be "Original and non defamatory". JSS is not responsible for the accuracy of any information which gets posted to our forums. Please view our Forum Guidelines before posting.

 
Diecast Forums 1:24, 1:18, 1:43 scales.
Diecast Forums 1:24, 1:18, 1:43 scales.
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 JSS Forums
 1:24th Die Cast Forum
 Watching Mecum Kansas City- again, no sound! Does
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Steve K

USA

Posted - 11/21/2020 :  13:32:14  Show Profile  Reply with Quote
NBCSN know this ? I tried contacting them about the last two auctions but got no response.

Billy Collins

USA

Posted - 11/21/2020 :  19:30:49  Show Profile  Reply with Quote
Steve, I've watching them most of the afternoon.
The video would 'skip' from time to time; but, for the most part video and audio was fine.
I've talked to my cable-provider about (Spectrum / Brighthouse) about this in the past and they informed me that they were in the middle of their own software / hardware upgrades. Sometimes I could re-boot my router-box; but, otherwise I'd have to wait for them to finish. THEN...the router-box would work properly. As a matter of fact, my cable router-box ws updated / replaced as well.

So...it might not be NBCSN at all. It could be that your provider is not picking up 'the feed' very well.
Go to Top of Page

Steve K

USA

Posted - 11/21/2020 :  19:52:59  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy Collins

Steve, I've watching them most of the afternoon.
The video would 'skip' from time to time; but, for the most part video and audio was fine.
I've talked to my cable-provider about (Spectrum / Brighthouse) about this in the past and they informed me that they were in the middle of their own software / hardware upgrades. Sometimes I could re-boot my router-box; but, otherwise I'd have to wait for them to finish. THEN...the router-box would work properly. As a matter of fact, my cable router-box ws updated / replaced as well.

So...it might not be NBCSN at all. It could be that your provider is not picking up 'the feed' very well.

Hmmmm...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diecast Forums 1:24, 1:18, 1:43 scales. © 2000-21 Snitz Communications Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000